belgium_dutch dutch english french german
Gratis verzending, boven de €50 Voor 17:00 besteld, is morgen in huis* Gratis retourneren 50 dagen bedenktijd

Anti-aging huidverbetering in de probleemzones

De buik, dijen en billen zijn al jarenlang de zogenaamde probleemzones bij vrouwen. Maar liefst 80% van alle vrouwen heeft bijvoorbeeld last van cellulite, zelfs dunne vrouwen. Crèmes en behandelingen voor huidverbetering zijn vaak erg kostbaar en geven geen garantie op resultaat. Scala biedt ondermode producten die een wetenschappelijk bewezen werking hebben

De werking van onze producten voor huidverbetering

De lijnen BioPromise, BioFir en onze Sports-Line maken allen gebruik van de exclusieve technologie van keramische kristallen. Doorstroming in de bloedvaten van de huid wordt verbeterd en afvalstoffen worden uit de cellen afgevoerd tijdens het dragen van de ondermode. Een egale, gladde en meer elastischere huid is het resultaat. Naast deze anti-aging huidverbetering is de ondermode ook zeer comfortabel, vanwege de naadloze vervaardiging.

Anti-aging zonder moeite

U kunt onze verschillende producten bekijken in de webshop. Als u op een gemakkelijke en veilige manier huidverbetering wilt bij uw dijen, billen en buik, dan moet u zeker eens de producten van Scala proberen. Lees meer over de achtergrond en werking van de keramische kristallen.

 

Reguliere shapewear  BioPromise BioFir Sports Line
Onze gloednieuwe shapewear. Comfortabel en corrigerend.
Comfortabele corrigerende ondermode die cellulite bestrijdt.
Ondermode die cellulite bestrijdt.
Sportkleding die het afslankproces stimuleert en blessures voorkomt.