belgium_dutch dutch english french german
Gratis verzending, boven de €50 Voor 17:00 besteld, is morgen in huis* Gratis retourneren 50 dagen bedenktijd

Hoe werken de actieve biokristallen in de Emana garens

       


1. Unieke microvezels
De unieke microvezels die gebruikt worden in alle BioPromise & BioFir producten bevatten actieve biokristallen die de lichaamswarmte absorberen als ze in contact met de huid komen. Deze lichaamswarmte wordt omgezet in langgolvige infrarood stralen (“Fir” - langgolvig infrarood).
Het zonlicht is samengesteld uit verschillende golflengtes, die gecombineerd het daglicht vormen. Het infrarood licht bevindt zich op de golflengte onder de zichtbare golven. De langgolvige infrarode stralen (FIR) zijn niet zichtbaar met het blote oog, maar zij produceren de hitte die we kunnen voelen als de zon schijnt.

De infrarood stralen worden geclassificeerd volgens golflengte en onderverdeeld in categorieën, zoals: korte golven, midden golven en lange golven. De langgolvige infrarood stralen bevinden zich tussen 4 en 14 microns: deze golflengte van infraroodstraling is als enige verantwoordelijk voor de groei van elk soort leven in de natuur. Het eerste ruimtepak van de astronauten was bedekt met biokeramiek om het tekort aan zonlicht in de ruimteshuttle te compenseren. Deze technologie is nu voor u beschikbaar! Het is bewezen dat de langgolvige infrarood stralen, die opgewekt worden door specifieke biokristallen, de huid binnendringenom het diepliggende celweefsel te bereiken en de uitwisseling tussen cellen te verbeteren.

Scala Anti-cellulite & shapewear 2013 / 2014 from Scala Europe on Vimeo.

2.Langgolvige infrarood stralen
Deze langgolvige infrarood stralen stimuleren de celstofwisseling middels het vrijkomen van het lichaamseigen stikstofoxide (neurotransmitter). Stikstofoxide (NO) wordt door het lichaam aangemaakt en dat is het duidelijkst te zien aan de verwijding van de bloedvaten. Des te meer bloed op de juiste plaats, des te beter het lichaam daar functioneert. Door deze verbeterde bloedsomloop wordt de aanzet gegeven voor lymfatische drainage van afvalstoffen waardoor zwellingen en de omvang van het lichaam verminderen.

3. verbeterde bloedsomloop
Door de verbeterde bloedsomloop en zuurstofopname op huidniveau wordt de cellulite omgesmolten in een celvloeistof. De huid zal veel egaler en gladder aanvoelen.

4. Afvoer van celvloeistof
De extra celvloeistof in het lichaam wordt via de lever en de nieren
afgevoerd.

Bekijk onze producten in de webshop

In de webshop  zijn alle producten uit het assortiment te vinden. Onze Anti Cellulite & Shapewear producten bestaan uit de lijnen BioPromise, BioFir en de Sports-Line.
Reguliere shapewear  BioPromise BioFir Sports Line
Onze gloednieuwe shapewear. Comfortabel en corrigerend.
Comfortabele corrigerende ondermode die cellulite bestrijdt.
Ondermode die cellulite bestrijdt.
Sportkleding die het afslankproces stimuleert en blessures voorkomt.