belgium_dutch dutch english french german
Gratis verzending, boven de €50 Voor 17:00 besteld, is morgen in huis* Gratis retourneren 50 dagen bedenktijd

Bloedcirculatie verbeteren

Een slechte doorbloeding kan zorgen voor vermoeidheid in uw spieren en een ophoping van vocht en afvalstoffen in uw huid. Ook wel bekend als cellulite of sinaasappelhuid. Het verbeteren van uw bloedcirculatie kan dit voorkomen. Verbeter uw bloedcirculatie door het dragen van de revolutionaire ondermode van Scala. Hoe werkt dit?

De BioPromise en de BioFir producten

Bij de productie van onze ondermode wordt er gebruik gemaakt van garens waarin biokristallen zijn verwerkt. Deze zorgen tijdens het dragen voor een constante massage van de bovenste huidlaag. Daarbij zetten de kristallen uw lichaamswarmte om in langgolvige infraroodstralen, die diep doordringen in de huid. Zo kunt u de bloedcirculatie in uw huid verbeteren en worden afvalstoffen sneller afgevoerd uit de huidcellen. Het resultaat? Een fit lichaam, met een zichtbaar strakkere huid. Bekijk de BioPromise producten  -  Bekijk de BioFir producten.

Sports-line producten 

Voor sporters hebben wij de speciale Sports-Line, die verzuring in de spieren tegengaat. Daardoor kunt u uw fysieke prestaties verbeteren. Wetenschappelijk onderzoek  heeft bewezen dat de biokristallen in de stof helpen de bloedcirculatie te verbeteren. Daarnaast hebben al onze producten een hoog draagcomfort. Bekijk al onze producten in de webshop  en bestel gemakkelijk online. 

Reguliere shapewear  BioPromise BioFir Sports Line
Onze gloednieuwe shapewear. Comfortabel en corrigerend.
Comfortabele corrigerende ondermode die cellulite bestrijdt.
Ondermode die cellulite bestrijdt.
Sportkleding die het afslankproces stimuleert en blessures voorkomt.