belgium_dutch dutch english french german

Huidverbetering in de probleemzones

De buik, dijen en billen zijn al jarenlang de zogenaamde probleemzones bij vrouwen. Maar liefst 80% van alle vrouwen heeft last van cellulite, zelfs dunne vrouwen. Crèmes en behandelingen voor huidverbetering zijn vaak erg kostbaar en geven geen garantie op resultaat. Scala biedt ondermode producten die een wetenschappelijk bewezen werking hebben.

Huidverbetering

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De werking van onze producten voor huidverbetering

De lijnen BioPromise, BioFir en onze Sports-Line maken allen gebruik van de exclusieve technologie van keramische kristallen. Doorstroming in de bloedvaten van de huid wordt verbeterd en afvalstoffen worden uit de cellen afgevoerd tijdens het dragen van de ondermode. Een egale en gladde huid is het resultaat. Naast de huidverbetering is de ondermode ook zeer comfortabel, vanwege de naadloze vervaardiging.

Huidverbetering zonder moeite

U kunt onze verschillende producten bekijken in de webshop. Als u op een gemakkelijke en veilige manier huidverbetering wilt bij uw dijen, billen en buik, dan moet u zeker eens de producten van Scala proberen. Lees meer over de achtergrond en werking van de keramische kristallen.

Reguliere Shapewear BioPromise BioFir Sports Line
Comfortabele corrigerende ondermode.
Comfortabele corrigerende ondermode die cellulite bestrijdt.
Ondermode die cellulite bestrijdt.
Sportkleding die het afslankproces stimuleert en blessures voorkomt.