belgium_dutch dutch english french german

Sinaasappelhuid

Bijna alle vrouwen hebben er last van: een sinaasappelhuid. De officiële term voor deze ophoping van vetcellen onder het huidoppervlak is cellulite. De meest gebruikte oplossingen tegen een sinaasappelhuid zijn smeren met crèmes of dure behandelingen. Deze hebben echter vaak niet het gewenste effect. Scala biedt Anti Cellulite & Shapewear producten waarvan de werking wetenschappelijk bewezen is.

sinaasappelhuid

Wat is een sinaasappelhuid?

Door verkleving van clusters vetcellen in de huid ontstaan bobbels. In combinatie met een slechte bloedcirculatie en slechte afvoer van vocht verharden deze celclusters. Het bindweefsel komt onder spanning te staan, trekt aan de opperhuid en zo ontstaan de putjes in de huid. Het zijn voornamelijk hormonen die de opslag van vet en stofwisseling in de bovenste vetlaag beïnvloeden. Daarom kan iedereen een sinaasappelhuid krijgen, ook dunne mensen. Een goede bloeddoorstroming en afvoer van afvalstoffen kan een sinaasappelhuid verminderen

De producten van Scala

De BioPromise en BioFir ondermode maakt gebruik van een revolutionaire technologie. De werking van keramische biokristallen is bewezen in wetenschappelijk onderzoek. Bovendien zit de ondermode erg comfortabel. Bekijk de producten in onze webshop en kies ook voor deze gemakkelijke manier om van uw sinaasappelhuid af te komen.

Reguliere Shapewear BioPromise BioFir Sports Line
Comfortabele corrigerende ondermode.
Comfortabele corrigerende ondermode die cellulite bestrijdt.
Ondermode die cellulite bestrijdt.
Sportkleding die het afslankproces stimuleert en blessures voorkomt.