Unieke Anti Cellulite & Shapewear

corrigerend-ondergoed-scala
Corrigerende ondermode is er genoeg, maar het effect is helaas maar tijdelijk. Voor dames die meer willen dan een tijdelijke verbetering van hun figuur door middel van shapewear of een reducer biedt Scala de oplossing. Met de revolutionaire productietechnologie van onze shapewear helpt een reducer uit de lijnen BioPromise of BioFir ook daadwerkelijk om van uw cellulite af te komen.

Zo werkt onze ondermode

Onze producten zijn uniek door de manier waarop de ondermode is gefabriceerd. In het DNA van de garens zitten actieve biokristallen verwerkt. Deze zetten uw lichaamswarmte om in langgolvige infraroodstralen, voor een betere doorstroming in uw huidcellen. Het gevolg van het dragen van onze shapewear of een reducer is dat u overtollig vet en cellulite kunt kwijtraken. Als u een reducer uit onze shapewear lijnen BioPromise of Biofir 30 dagen hebt gedragen, kunt u enkele centimeter verliezen.

Bekijk het assortiment in de webshop

Al onze producten zijn te bekijken in de webshop, voor meer informatie klikt u op het product dat u interesseert. Als u graag een blijvend slanker figuur wilt, moet u zeker eens een reducer uit onze shapewear collectie proberen. U zult versteld staan van het resultaat.